• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • "З Новим роком, Колядою та Різдвом Христовим"

"З Новим роком, Колядою та Різдвом Христовим"

2017-01-19

/Files/images/rzdvyan_zustrch/20170118_143612.jpg

Різдва чекають із нетерпінням і дорослі, діти. Це свято приносить чимало радості, тішить своїм затишком, спокоєм, надією на краще майбутнє. Воно має безліч багатовікових традицій. Здавна українці у ці дні співають колядки, щедрівки, гурти ходять від хати до хати із добрими віншуваннями. Це – невід'ємна частина відзначення Різдва Христового та Нового Року. У Ржищеві шанують народні звичаї. Зазвичай, у ці особливі дні в місті проходить фестиваль колядок та щедрівок.

18 січня у міському Будинку культури відбулося свято "З Новим роком, Колядою та Різдвом Христовим". Вчителі та учні нашої школи активно долучилися до цього заходу. Господиня – Любич В.М. розповіла дітям історію, що описує народження Немовляти. Ансамбль вчителів та дітей на сцені співали та колядували. Різні музичні твори, серед яких особливе місце посіли колядки і щедрівки, створили доброзичливу атмосферу у залі та додали різдвяного настрою учасникам та глядачам святкового дійства.

Основна ціль фестивалю — згуртуватися в одну творчу родину та об’єднатися, аби повернути давні традиції, щоб люди відчули, що є свято і радість.

/Files/images/rzdvyan_zustrch/IMG_0209.JPG/Files/images/rzdvyan_zustrch/IMG_0210.JPG/Files/images/rzdvyan_zustrch/IMG_0214.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 109

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.