Крок назустріч мрії

2017-01-23

/Files/images/samar/2017/Безымянный.jpg

20 січня Київський національний університет культури і мистецтв традиційно зустрічав абітурієнтів на Дні відкритих дверей.

Побачити реальне студентське життя та відчути себе частиною великої університетської родини КНУКіМ цього дня виявили бажання більше 500 випускників з Білоцерківського, Бориспільського, Фастівського, Макарівського, Миронівського, Обухівського, Іванківського, Володарського, Баришівського, Броварського, Славутицького районів Київської області. Учні 11 класу нашої школи також стали учасниками цього цікавого заходу.

На майбутніх журналістів, міжнародників, телеведучих, акторів, режисерів, операторів, фотохудожників, хореографів, вокалістів, диригентів, менеджерів готельно-ресторанного і туристичного бізнесу, шоу-бізнесу, індустрії моди, айтишників, дизайнерів, культурологів, юристів та економістів чекала захоплива екскурсія факультетами, протягом якої вони могли не лише дізнатися про освітні програми університету, але й особисто поспілкуватися зі студентами і професорсько-викладацьким складом.

Особливу увагу гостей привернула висококваліфікованість викладачів, якісна європейська освіта та великі перспективи працевлаштування.

У супроводі Мілени, представниці профорієнтаційного штабу «Абітурієнт-2017, студентки І курсу факультету журналістики, учні відвідали навчальні аудиторії і лабораторії, оснащені новітнім обладнанням, творчі майстерні, наукову бібліотеку КНУКіМ та інші структурні підрозділи вишу. ( фото додаються)

Протягом екскурсії майбутні абітурієнти отримали детальну інформацію про міжнародні освітні програми і проекти КНУКіМ, співпрацю з партнерськими європейськими вишами.

Кульмінацією заходу стала зустріч з ректором університету - Михайлом Поплавським.

Обов’язковою умовою успішного майбутнього Михайло Михайлович назвав вищу освіту і порадив для навчання обрати саме столицю:

«Для того, щоб реалізувати себе як професіонали, вам потрібно здобути вищу освіту. Без постійного вдосконалення, саморозвитку важко чогось досягнути.»

З головним змістом цих слів важко не погодитись. Залишається зовсім небагато: добре підготуватись, успішно скласти ЗНО і стати студентом. Переконана, що моїм одинадцятикласникам це під силу.

Класний керівник 11 класу В.В.Самар

/Files/images/samar/2017/20170120_104607.jpg/Files/images/samar/2017/20170120_112320.jpg/Files/images/samar/2017/20170120_113149.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 106

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.