Ні, я жива! Я буду вічно жити!

2017-02-24

/Files/images/2502/14256437332267.jpg

Українська земля породила багатьох письменників, які не тільки збагатили нашу літературу, але й уславили її серед інших літератур світу. Одне з найвеличніших імен серед них – ім’я Лесі Українки. Вона писала про минуле і свій час, а твори її звучать по-сучасному і зараз, підтримують дух людини, вселяють віру у власні сили. Адже все її життя – це подвиг, це постійна боротьба, це приклад справжньої мудрості та незламності волі.

24 лютого в 10 класі була проведена виховна година “Ні, я жива! Я буду вічно жити!”, присвячена Дню народження Лесі Українки. Учні мали нагоду почути нове про життєвий шлях письменниці. Нікого не залишило байдужим поетичне слово Лесі Українки. Діти із запалом і любов’ю читали вірші поетеси. Нікого не залишив байдужим лист Лесі до свого коханого Сергія Мержинського у виконанні Лісової Дар’ї. І літературна виставка, і читання віршів, і презентація, яку підготувала Стецюра Олександра, зробили захід цікавим і пізнавальним.

Леся Українка не тільки замріяна жінка, вона й щирий патріот своєї батьківщини. Тож нехай в серці кожного хто сьогодні живе в Україні, запалає щира любов до своєї землі. І це буде найкращим пам’ятником геніальний поетесі України.

Класний керівник 10 класу

Олійник Н.В.

/Files/images/2502/IMG_0619.JPG/Files/images/2502/Фото3847.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 174

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.