Партизанськими стежками

2018-09-24

/Files/images/partizani_2018/IMG_0179.JPG

22 вересня, у День партизанської слави з почуттям безмежної подяки й любові ми віддаємо данину поваги ветеранам антифашистського опору: колишнім підпільникам і партизанам, захисникам і визволителям рідної землі – усім, кого ми з гордістю називаємо народними месниками.

З метою вшанування партизанів і підпільників Другої світової війни, збереження історичної пам’яті й виховання у молодого покоління почуття патріотизму 21 вересня у школі вчителем історії Крамаренко Г.Г. та учнями 11-го класу було підготовлено інформаційну годину: «Партизанськими стежками». На цьому заході старшокласники-слухачі дізналися про виникнення партизанського руху, непросте та нелегке, сповнене несподіванок життя партизан, їх побут. А документальний фільм про білоруських партизанів був пізнавальним, цікавим та всебічно висвітлював героїзм тодішніх подій. Школярі вшанували пам’ять героїв партизанського руху хвилиною мовчання, учасники заходу поклали квіти до бюсту підпільника - Олега Кошового, ім’я якого носить наша школа.

Ми уславлюємо подвиг людей, які захищали нашу Батьківщину, які відчайдушно йшли в бій, ризикуючи своїм життям. Завжди пам’ятаймо їх!

Педагог-організтор Іщик В.М.

/Files/images/partizani_2018/IMG_0182.JPG/Files/images/partizani_2018/IMG_0173.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 128

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.