Я – людина серед людей

2018-01-23

/Files/images/lyudyanst_/Слайд2.JPG

Людяність, доброта, чуйність, милосердя… Саме над вихованням таких рис у школярів працює педагогічний колектив Ржищівської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Олега Кошового.

Тому 22 та 23 січня для учнів 3-Б, 3-В класів відбулися заняття з елементами тренінгу «Я – людина серед людей». Під час різних вправ учні усвідомили, що від самої людини залежить чого у світі більше - добра чи зла. Вихованці висловлювали власні думки про добро, дружбу, пригадували прислів'я. З’ясовуючи зміст поняття «співчуття», «повага», «вихованість», «милосердя», вихованці створювали уявну «квіткову галявину», на якій пелюстками яскравих рослин рясніли кращі людські якості. Діти із захопленням писали на квітах всі добрі справи які вони зробили у своєму житті та поміщали рослинку у спільному квітнику. Адже, в класному колективі, де зібрано букет особистостей, важливо не втратити жодної пелюсточки і зробити так, щоб кожному було комфортно. Тому учні пригадали про доброзичливість, вихованість, культуру спілкування та стиль поведінки. Вправа «Позбався поганого» стала завершальним акордом тісної співпраці.

Проведені заходи дали можливість дітям ще раз переконатися, що у світі діють закони добра, терпимості, чесності, щирості, співпереживання та любові, а людяність врятує світ.

Педагог-організатор Іщик В.М.

/Files/images/lyudyanst_/Слайд1.JPG/Files/images/lyudyanst_/Слайд3.JPG/Files/images/lyudyanst_/Слайд4.JPG/Files/images/lyudyanst_/Слайд5.JPG

Кол-во просмотров: 755

Комментарии

Для того, чтобы оставить комментарий на сайте, залогиньтесь или зарегистрируйтесь, пожалуйста.